Accessoires

Ontwerp je eigen e-bike

De EBKE is niet alleen de solide e-bike, maar ook een sterk communicatie- en reclamemedium. De EBKE lijkt bescheiden maar is een grote blikvanger. Door een aangepast logo op uw EBKE af te drukken en de kleuren van uw huisstijl op bijvoorbeeld het frame te gebruiken en aangevuld met uw website, krijgt het merk of bedrijf nog meer aandacht en de energieke moderne uitstraling die gratis bij elke EBKE wordt geleverd.

GPS-tracker

De GPS-tracker van Tracefy biedt real-time uitwisseling van locatiegegevens van de fiets met de server en app. Het apparaat is zeer compact en uitgerust met zeer nauwkeurige sensoren voor locatievoorziening voor de best mogelijke ritregistratie en routetracking. Het vertelt u zelfs wanneer u uw EBKE een onderhoudsbeurt nodig heeft. In het geval dat uw EBKE gestolen wordt is deze via de app eenvoudig te localiseren. Deze tracker wordt geleverd inclusief een abonnement voor een jaar. De kosten voor verlenging van het jaarabonnement bedragen 49,95 euro. 

Mandje

Dankzij het nieuwe mandje kunt u de EBKE ook gebruiken voor dagelijkse boodschappen. Deze mand is gemaakt van aluminium, kan aan de achterkant worden gemonteerd. De mand is tevens voorzien van verlichting. De afmetingen zijn 27 x 22 x 14 cm en de kleur is zwart.

Kinderzitje

U hoeft niet alleen op uw EBKE V1 te rijden. Met het extra kinderzitje kunt u uw zoon of dochter meenemen. De stoel wordt op het bovenste framedeel tussen het zadel en het stuur gemonteerd met twee steunen voor de voeten op het onderste frame. Maximaal draaggewicht is 35 kg.

Helm

Het berijden van een EBKE e-bike of scooter is leuk, maar laten we de veiligheid niet vergeten. We introduceren de S1-helm met hoogwaardige technische troeven zoals automatische verlichtingssensor, richtingaanwijzer, telefoongesprek, muziek, spraaknavigatie en valdetectie (via bluetooth en app)