Accessoires

Mandje

Dankzij het nieuwe mandje kunt u de EBKE ook gebruiken voor dagelijkse boodschappen. Deze mand is gemaakt van aluminium, kan aan de achterkant worden gemonteerd. De mand is tevens voorzien van verlichting. De afmetingen zijn 27 x 22 x 14 cm en de kleur is zwart.

Kinderzitje

U hoeft niet alleen op uw EBKE te rijden. Met het extra kinderzitje kunt u uw zoon of dochter meenemen. De stoel wordt op het bovenste framedeel tussen het zadel en het stuur gemonteerd met twee steun-beugels voor de voeten op het onderste frame. Maximaal draaggewicht is 35 kg.

Sminno smart cockpit

Het fietscockpit-systeem bestaat uit CESAcruise S telefoonhouder en de bijbehorende app CruiseUp. Deze combinatie is een assistentiesysteem waardoor elke fiets wordt omgezet in een unieke slimme fiets. U bent hiermee in staat om uw smartphone veilig te gebruiken via spraakbesturing. Luister naar muziek, telefoneer handsfree en gebruik de navigatie om snel op de plaats van bestemming te komen. Elke reis is veilig en goedkoop door besparing aan boetes. De telefoonhouder is verkrijgbaar in vijf moderne kleuren.