NIEUWS & MEDIA

Veiligheid voor alles

Het berijden van een EBKE e-bike of scooter is leuk, maar laten we de veiligheid niet vergeten. We introduceren de S1-helm met hoogwaardige technische troeven zoals automatische verlichtingssensor, richtingaanwijzer, telefoongesprek, muziek, spraaknavigatie en valdetectie (via bluetooth en app). Deze helm kost 129,95 euro en is verkrijgbaar in onze webshop.

Verkoop gestart in Tbilisi

Waar kun je beter op een EBKE rijden dan op die locaties waar het mooi weer is. Vandaar dat we zijn gestart met de verkoop van de V1 en V8 in de Georgische hoofdstad Tbilisi. Naast Georgie worden ook Armenie en Azerbeidzjan van EBKE fietsen voorzien. Alle info op www.ebke.ge.

EBKE V8 scooter

Vanaf volgende maand is de nieuwe V8 scooter leverbaar. Dit model heeft een magnesium frame en een 300W motor. In combinatie met het dubbele remsysteem, sensoren en de verlichting staat deze V8 garant voor een comfortabele en veilige rit. Nu reeds te bestellen in onze online shop.

Assortiment aangevuld met model V5

Vanaf september 2020 is het nieuwe model V5 leverbaar. Deze sportieve, stoere en volledig opvouwbare 20 inch e-bike heeft een magnesium frame en een makkelijk vervangbare accu. Het motorvermogen is 250W en de fiets heeft een gewicht van 22 kg. Ideaal voor zowel woon-werkverkeer met het openbaar vervoer als lange afstanden. De fiets beschikt tevens …

EBKE voor Leaseplan

Deze gebrande EBKE V1 is aan Leaseplan Polen geleverd die als hoofdprijs moet dienen in een interne wedstrijd over nieuwe mobiliteit. Al zeggen we het zelf; het is een mooie fiets geworden. Dank voor het vertrouwen in EBKE.

EBKE V6 leverbaar

Het assortiment is uitgebreid met de nieuwe EBKE V6. Dit opvouwbare model heeft 14 inch wielen, een 350W motor en een makkelijk verwisselbare batterij met een capaciteit van 21 Ah, goed voor een snelheid van 25 km/uur en een bereik van ruim 100 km. Deze e-bike is voorzien van schijfremmen en het stuur en zadel …

EBKE V2 voorzien van alarm

De EBKE V2 wordt standaard voorzien van een alarmsysteem waarmee de motor blokkeert en een sirene af laat gaan als de fiets wordt verplaatst. Het in- en uitschakelen gaat via afstandsbediening.

Nieuwe baan = nieuwe EBKE

Het bedrijf Sales Freaks, gevestigd in onder andere Amsterdam, heeft een nieuwe zomeractie gelanceerd. Wordt je in juli geplaatst voor een van haar functies krijg je er een EBKE V1 bij. Kijk voor meer informatie hun website, www.salesfreaks.nl.

Mobiele service dankzij Fiets Service Totaal

Is je EBKE kapot en heb je geen tijd om hem weg te brengen? Heeft de EBKE een onderhoudsbeurt nodig of ben je op zoek naar nieuwe onderdelen ? Fiets Service Totaal kan in Midden-Nederland jouw EBKE en ook andere merken op locatie komen repareren. Met deze mobiele service zijn we snel waar jij ons …

E-Bike Experience Utrecht

Ondanks de invloeden van het coronavirus is onze deelname aan de E-Bike Experience erg succesvol geweest. Vooral de mogelijkheid tot het maken van proefrit was erg populair. Reacties na afloop waren zeer positief waarbij vooral de snelheid en kwaliteit van de V1 en V2 werden gewaardeerd.