Nieuws & Media

Esmee Kosterman bekent kleur

Coureur Esmee Kosterman heeft vandaag haar Ford Fiesta in ontvangst genomen die is voorzien van nieuwe kleuren. Op 11 – 12 April a.s. is de auto te bewonderen tijdens de eerste races van de Ford Fiesta Cup in Zandvoort maar is ook te zien bij RTL GP op RTL7. Dank aan Etienne de Zoete en …

Clark Kent

Het bedrijf Unifa in Eindhoven ondergaat een metamorfose en heet vanaf nu Clark Kent. Daar moesten natuurlijk wel een paar opvallende fietsen voor gemaakt worden om de nieuwe layout onder de aandacht te brengen. En volgens ons is dat prima gelukt !

Geen moeite met sneeuw in Tbilisi

Sinds kort zijn de EBKE e-bikes ook verkrijgbaar in Georgie en zijn de eerste meters inmiddels afgelegd. Het is op de foto duidelijk te zien dat zelfs sneeuw de V1 niet tegenhoudt.

Helmplicht op de lange baan

Het verplicht stellen van een helm voor snorfietsers wordt uitgesteld. Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) verwacht pas komend voorjaar met een voorstel te komen. Daarmee lijkt de bewindsvrouw het plan op de lange baan te schuiven. De helmplicht voor snorfietsers komt er op verzoek van de Tweede Kamer. VVD en PVV zijn tegen. De voorstanders …

Ambassade Warschau rijdt EBKE

De medewerkers van de Nederlandse ambassade in de Poolse hoofdstad Warschau kunnen sinds kort ook gebruik maken van een EBKE e-bike. Het model V1 is in de officiële kleuren van Nederland gewrapped en voorzien van logo’s.

Verrassende ontwikkelingen voor de elektrische step

Minister Van Nieuwenhuizen stuurt de Tweede Kamer een verzamelbrief over verschillende ontwikkelingen op het gebied van weginfrastructuur en verkeersveiligheid. Daarbij staat zij stil bij de voortgang van de ontwikkeling van het nationaal kader voor Lichte Elektrische Voertuigen.De E-step lijkt met nieuwe regelgeving makkelijker en toch veilig de weg op te kunnen komen.

EBKE lanceert e-bikes in India samen met yaayaa

De EBKE-modellen V1, V2 en V6 zullen binnenkort in India verkrijgbaar zijn via partner YaaYaa. Het in Mumbai gevestigde bedrijf is het eerste mobiliteitscentrum in India dat elektrische fietsen, scooters en auto’s tegen betaalbare prijzen koopt, huurt en least. Luchtverontreiniging in India is een ernstig gezondheidsprobleem. Van de meest vervuilde steden ter wereld bevonden zich …

EBKE fat bike voor hem en haar

Vanaf januari 2021 wordt het assortiment uitgebreid met twee fat bikes, voor hem en haar. De V10 is een 26 inch fiets en de V11 voor dames is een 20 inch fiets. Meer informatie volgt snel.

Veiligheid voor alles

Het berijden van een EBKE e-bike of scooter is leuk, maar laten we de veiligheid niet vergeten. We introduceren de S1-helm met hoogwaardige technische troeven zoals automatische verlichtingssensor, richtingaanwijzer, telefoongesprek, muziek, spraaknavigatie en valdetectie (via bluetooth en app). Deze helm kost 129,95 euro en is verkrijgbaar in onze webshop.

Verkoop gestart in Tbilisi

Waar kun je beter op een EBKE rijden dan op die locaties waar het mooi weer is. Vandaar dat we zijn gestart met de verkoop van de V1 en V8 in de Georgische hoofdstad Tbilisi. Naast Georgie worden ook Armenie en Azerbeidzjan van EBKE fietsen voorzien. Alle info op www.ebke.ge.